ZAINO WORLD CUP AERO

105,00 €
Impuestos incluidos

Talla
Últimas unidades en stock
Descripción
El Mundial Aero Pack és el paquet de curses més lleuger dEsquí Trab, dissenyat com un sistema minimalista per afaitar pes. Malgrat aquesta restricció, el paquet dadaptació de forma és prou característic per recórrer en aquells dies més llunyans i més ràpids amb un sistema de transport desquí, una butxaca externa de la pell i un sistema despatlles elàstic de confort. El paquet està dissenyat per adaptar-se molt a prop de les espatlles, de manera que no sinclini durant la cursa i et manté aerodinàmic. Com a tal, es presenta en dues mides, amb la mida més gran adequada per a persones de més o menys aproximadament 5 "10" o 155 lliures. Les espatlles són elàstiques en comptes d'ajustar-se amb sivelles, i hi ha unes cintes fines amb una sivella regulable per assegurar-la la cintura.

La capacitat de 15 litres (915 polzades cúbiques) és suficient per al vostre equip de seguretat i imprescindible per al dia.
Es pot fer servir un llaç de transport d'esquí amb un ganxo a la bandolera dreta mentre el paquet es troba a l'esquena (s'adapta fins a 100 mm).
Una bossa de punxa gran a la part inferior de lesquena amb un cinch elàstic ajustable per a pells o altres articles que vulguis agafar de pressa.
Farol especial o butxaca de seguretat a la part superior perquè no us fumeu a les fosques.
El paquet ha estat seleccionat per l'ISMF, per la qual cosa sabeu que és legítim per a les curses de rando sancionades.
Actualització 2018/19: el paquet WC Aero es va substituir per una nova versió .
SKI TRAB
23043/L-XL

Referencias específicas

8 otros productos en la misma categoría: