• -40%

SPEEDFIT 84 T.18/19

499,00 € 40% de descuento
299,40 €
Impuestos incluidos

Talla
Últimas unidades en stock
Descripción
El Speedfit 84 de Dynafit és un esquí amb característiques especialment dissenyades per a la pràctica de l'esquí en pistes i resulta perfecte per als quals busquen un esquí per a tot que els acompanyi en pista, però que sigui fiable i lleuger fora de pista i en esquí de muntanya.

La Speedfit 84 pes només 1350 g (176 cm), per la qual cosa és un company de fàcil maneig per a ascensos ràpids. Ideal per als quals fan una mica de tot.

Les parets laterals Full Micro Sidewall garanteixen un bon agarri de cants en la pista, permetent un agarra suau, sense vibracions i estable en condicions de gel.

La construcció rocker d'espàtula-cua i les seves cotes s'adapten a cada mesura de l'esquí - una característica única en el mercat d'esquí de travessia - Això manté la longitud efectiva del cant proporcional a cada grandària, la qual cosa li permet un rendiment uniforme sense importar la mesura de l'esquí característiques constants en totes les longituds.

Per a poder distribuir millor la densitat de l'esquí, el Speedfit 84 està equipat amb la construcció DYNAFIT 3D. Això redueix els materials davant i darrere de l'àrea de la fixació amb la finalitat de reduir la inèrcia de l'esquí sense perdre el rendiment de descens.

L'espàtula de carboni 3D millora les propietats d'amortiment en el descens. El Speedfit 84 s'adapta a les condicions de descens i no només és tolerant en l'ús, sinó que també ofereix un control tant en neus toves com en neus dures.

El nucli de fusta del SpeedFit 84 consisteix en una mescla de materials de Paulownia, freixe i àlber. Una capa de fibra de vidre addicional ho fa més manejable i de flexió més suau, i així optimitza les seves característiques de maneig per a l'ús en pista.
DYNAFIT
48469 8675/167

Referencias específicas

1 otro producto en la misma categoría:

MAXIMO FLEX 70

Precio regular 649,00 € Precio 389,40 €